Religia pacii - Atentat in Egipt


Egiptul este in alerta maxima inaite de Craciunul Biserici Copte.

Islamul ne este prezentat de catre adeptii religiei (islamice) ca o religie pacifista.
Nu stiu cum se face ca foarte des auzim de atentate cu bomba, cel mai recent fiind cel din Alexandria / Egipt.
In peste 90% din cazuri, cunosti omul dupa fapte. Pusca si bomba nu vor aduce niciunde pacea, sau poate m-am inselat.
Forta armelaor poate reduce la tacere pe oricine imbratiseaza o ideologie diferita, atat timp cat acestia nu raspuns cu aceiasi moneda.


In Stockholm, sotul unei romance luna trecuta a comis un atentat sinucigas.
Sotia lui (romnca Mona Thwany) isi descrie sotul ca 'un tata bun, rabdator' care 'adora sa se joace cu copii'.
Pentru el, faptul ca cei pe care dorea sa-i omoare puteau fi la randul lor parinit iubitori de copii nu a contat.
Doar pentru faptul ca nu ii placeau unele aspecte din tara in care traia, bautura, criminalitatea, furtul etc, Taimour Abdulwahab, a hotarat sa ia viata cat mai multor oameni, fara sa tina conta daca acestia comiteau printre cei care comiteau aceste lucruri. Nu conta, puteau muri oameni nevinovati.

Ca el sunt o multime de musulmani, si inca foarte multi care emigreaza din tarile lor pentru o viata mai buna. Odata ajunsi in Europa, nimic nu mai este bun, vor sa transforme Europa in Europe-stan, unde legea sharia sa fie legea oricarui stat.
Daca lucrurile stau atat de bine in tarile in care legea sharia este cea care guverneaza, de ce musulmanii nemultumiti de sistemul European nu migreaza in Arabia Saudita sau Afganistan?
Odata ajunsi in aceste tari, nu mai este loc de greseala. Daca ai gresit (sa zicem ai furat), mana iti va fi taiata. Ei bine, acestia nu vor sa ajunga in situatia de a le fi taiata mana. Inchisorile din Europa sunt plice de musulmani, musulmani care stiu sa contribuie foarte bine la cresterea ratei criminalitatii pe continent.
In cazul lor, putina sharia n-ar strica, mai cade o mana, poate chiar si capul daca fapta savarsita este in domeniul intelectual.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About this blog

Pentru multi, islamul are multe necunoscute. Pentru cei ce cauta sa cunoasca mai mult islamul, aici incercam sa oferim cateva informatii pentru a ptea intelege ce este islamul. 

Site Sponsors

Followers

toateBlogurile.ro

StatCounter