Doi barbati, ucisi cu pietre in Pakistan



Socant: Doi frati au fost ucisi in bataie in Pakistan, iar politistii au stat ca spectatori.
Curtea Suprema din Pakistan a criticat fortele de securitate si ofiterii superiori care nu au facut nici o miscare in timpul linsajului.

Cei doi erau acuzati ca ar fi ucis doua persoane si ranit grav alte patru in urma unui jaf.
Îngrozită de incidentul brutal în care doi fraţi au fost omorâţi în bătaie cu pietre şi bâte de către o mulţime de oameni furioasă, Curtea Supremă din Pakistan a criticat forţele de securitate şi ofiţerii superiori care nu au făcut nici o mişcare în timpul linşajului.


Curtea Supremă a ordonat procurorului-şef anticorupţie Kazim Malik să investigheze personal incidentul. Nimeni nu ar fi îndrăznit să ia legea în propriile mâini dacă poliţia ar fi avut curajul şi prezenţa de spirit pentru a opri asemenea practici inumane în societate. Preşedintele Curţii Superioare de Justiţie a mai spus şi că poliţiştii responsabili, atunci când vor fi identificaţi, vor fi daţi afară şi trimişi la închisoare.

Potrivit dawn.com, pe data de 15 august, zeci de oameni au omorât în bătaie doi fraţi, Hafiz Mughees de 15 ani şi Hafiz Muneeb de 19 ani, în districtul Sialkot, după ce aceştia ar fi ucis la rândul lor două persoane în timpul unui jaf. Opt ofiţeri de poliţie au privit, ca spectatori, întreaga bătaie. Trupurile celor doi au fost agăţate apoi cu capul în jos, în mijlocul unei pieţe.

http://webtv.realitatea.net/extern/frati-ucisi-in-pakistan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About this blog

Pentru multi, islamul are multe necunoscute. Pentru cei ce cauta sa cunoasca mai mult islamul, aici incercam sa oferim cateva informatii pentru a ptea intelege ce este islamul. 

Site Sponsors

Followers

toateBlogurile.ro

StatCounter