Alti 3 membri ai unei familii crestine au fost ucisi in Mosul


3 membri ai unei familii creştine şi un poliţist au fost ucise marţi, 23 februarie 2010, în Mosul, la nord de Bagdad, cu aprope două săptămâni înainte de alegerile legislative, a declarat poliţia, citată de AFP.
În cumplitul atac, un siriac catolic şi cei doi fii ai săi au fost ucişi în casa lor, ridicând la 8 numărul de creştini ucişi după 14 februarie, în Mosul, unde mai există încă 15.000 – 20.000 de membri ai acestei minorităţi.

"Persoane necunoscute au intrat în casa lui Aishou Marok, în vârstă de 59 de ani, şi l-au împuşcat alături de cei doi fii ai săi, Mokhlès de 31 de ani, şi Bassem, de 25 de ani. Soţia şi fiica au reuşit să scape", a mai spus comandantul Khalaf Al-Joubouri.

Potrivit unui vecin, pe numele său Girgis abded Al-Ahad, trei oameni înarmaţi au venit pe motociclete şi au atacat familia.

Un poliţist, Ahmed Al-Louhaibi a fost şi el ucis marţi, la Mosul, o bombă explodând sub maşina sa, iar in Abta Tal, la 35 km vest de Mosul, poliţia a găsit corpul neînsufleţit al unui alt bărbat plin de gloanţe, în vârstă de aproape treizeci de ani, care nu fusese inca identificat.

©Alex_Daniel Rotariu - publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 6/2010
Sursa: www.LacasuriOrtodoxe.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About this blog

Pentru multi, islamul are multe necunoscute. Pentru cei ce cauta sa cunoasca mai mult islamul, aici incercam sa oferim cateva informatii pentru a ptea intelege ce este islamul. 

Site Sponsors

Followers

toateBlogurile.ro

StatCounter