Iranul condamnă încă un activist la moarte


Iranul condamnă încă un activist la moarte

Iranul a condamnat la moarte încă un activist al opoziţiei sub acuzaţii legate de dezordinea postelectorală din această ţară, transmite Associated Press.

Sentinţa ridică la cel puţin 10 numărul celor pasibili de pedeapsa capitală şi judecaţi în cadrul unui proces colectiv asupra tulburărilor urmate alegerilor prezidenţiale disputate din Iran din iunie trecut.
Site-ul internet al sistemului judiciar al ţării a indicat că activistul a fost condamnat pentru Moharebeh, sau nesupunere faţă de Dumnezeu, şi a primit pedeapsa capitală. Potrivit relatării online, alte opt persoane au fost condamnate la pedepse nespecificate cu închisoarea.

Cei opt au fost arestaţi în confruntările mortale de la sfârşitul lunii decembrie între protestatari ai opoziţiei şi forţele de securitate, potrivit site-ului menţionat de AP. Cei condamnaţi nu sunt identificaţi şi nici nu se precizează când au primit aceste pedepse.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About this blog

Pentru multi, islamul are multe necunoscute. Pentru cei ce cauta sa cunoasca mai mult islamul, aici incercam sa oferim cateva informatii pentru a ptea intelege ce este islamul. 

Site Sponsors

Followers

toateBlogurile.ro

StatCounter