Google semnalează dificultăţi de acces la mesageria Gmail în Iran


Google semnalează dificultăţi de acces la mesageria Gmail în Iran

Grupul american Google a indicat miercuri că utilizatori de internet l-au alertat asupra unor dificultăţi de a accesa mesageria lor Gmail în Iran, în timp ce el nu a detectat nicio problemă tehnică pe reţelele sale.

"Am aflat din partea unor utilizatori de internet în Iran că ei au probleme de acces la Gmail. Noi putem confirma o puternică scădere a traficului, am examinat reţelele noastre şi am descoperit că ele funcţionează corect", a indicat o purtătoare de cuvânt într-un comunicat adresat prin poşta electronică.
"De fiecare dată când avem probleme în serviciile noastre încercăm să le rezolvăm cât mai rapid posibil întrucât considerăm că oamenii trebuie să aibă peste tot posibilitatea de a comunica liber online. Din păcate, câteodată nu este de competenţa noastră", conchide comunicatul, citat de AFP.

The Wall Street Journal a indicat la rândul său că autoritatea iraniană de telecomunicaţii a suspendat mesageria Google şi a anunţat lansarea în curând a unui serviciu de mesagerie naţional, în momentul când autorităţile se mobilizează pentru a înăbuşi manifestaţii ale opoziţiei prevăzute joi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About this blog

Pentru multi, islamul are multe necunoscute. Pentru cei ce cauta sa cunoasca mai mult islamul, aici incercam sa oferim cateva informatii pentru a ptea intelege ce este islamul. 

Site Sponsors

Followers

toateBlogurile.ro

StatCounter