Atentat criminal la Moscova


http://webtv.realitatea.net/extern/43-de-morti-in-urma-a-doua-explozii-care-au-avut-loc-la-moscova

Cel putin 37 de oameni au fost ucisi in aceasta dimineata de doua explozii produse la o statie de metrou din centrul orasului
O prima explozie puternica s-a inregistrat in statia de metrou Lubianka, din centrul orasului, in jurul de varf 07.56. Atacul a provocat moartea a 15 persoane aflate in tren si a altor 11persoane care se aflau pe peron, potrivit autoritatilor.

A doua explozie a avut loc la scurttimp, intr-o alta statie , in jurul orei locale 08.34, provocand moartea a cel putin 10 persoane, au anuntat serviciile de interventie in caz de situatii de urgenta, citate de RIA Novosti.

Potrivit Interfax, un kamikaze s-ar fi aflat la originea deflagratiei, insa oficialii rusi iau in calcul si pista unui atac terorist.

Zvonuri privind producerea unei a treia explozii la metroul din Moscova, mai exact la statia Prospekt Mira, circula la Moscova, ina Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta nu le confirma. In prezent, centrul Moscovei este blocat.

Capitala rusa a fost afectata in ultimii 10 ani de o serie de atentate revendicate de militanti ceceni. Potrivit postului de radio Ecoul Moscovei, atentatul de astazi este primul eveniment de acest gen din ultimii sase ani. Ultimul atac terorist la metroul din Moscova a avut loc in februarie 2004, provocand moartea a 41 de oameni.

Sursa: www.9am.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About this blog

Pentru multi, islamul are multe necunoscute. Pentru cei ce cauta sa cunoasca mai mult islamul, aici incercam sa oferim cateva informatii pentru a ptea intelege ce este islamul. 

Site Sponsors

Followers

toateBlogurile.ro

StatCounter